Vandaag lanceert ASB Security met trots een nieuwe website. In december 2015 werd gestart met de ontwikkeling van een nieuw concept dat klaar is voor de toekomst.

Nieuwe site die aansluit bij het ‘nieuwe’ ASB
Volgens Iwan Debets (Directeur) past de nieuwe site goed bij de organisatie. “De nieuwe website straalt uit dat we innovatief zijn en vooral dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. We proberen op deze site ook meer zaken uit te leggen, zodat we ook mensen bereiken die geen technische achtergrond hebben, maar wel beslissingen moeten nemen over beveiliging en veiligheid.”

“Ons bedrijf heeft de laatste jaren niet stilgestaan”, vult Ron Heij (Directeur) aan. “Dat zie je wel aan het historisch overzicht dat we voor de site gemaakt hebben. We zijn ontzettend gegroeid. We zijn niet alleen groter geworden, maar we opereren ook op een steeds hoger niveau. Ook dat zie je nu terug op de website.”

Ook mooi op smartphones en tablets
ASB heeft niet alleen de inhoud van de site veranderd. “We zijn met de tijd mee gegaan met een site die geschikt is voor smartphones”, zegt Ron. “Je zult zien dat de site er op die apparaten anders uitziet. Dat is mooi, want dan kan je niet alleen je alarmsysteem bedienen via een app, maar ook direct op je telefoon de ASB-nieuwsberichten lezen.”

Blik op de toekomst
“Met deze site kunnen we weer een tijd vooruit. We hebben veel tijd en moeite geïnvesteerd, maar het resultaat mag er zijn”, zegt Iwan. “We blijven vooral naar de toekomst kijken. De organisaties waar we voor werken leggen steeds meer verantwoordelijkheid bij ons neer. Dat is prima, want we zijn goed in wat we doen en dat laten we nu heel duidelijk zien.”

De website van ASB Security werd gerealiseerd in samenwerking met Like2movit Marketing en Communicatie.