Vanaf 1 oktober 2019 is Seconts de nieuwe naam voor SCS, het ASB-softwareconcept voor complete meldkamerautomatisering. De naamswijziging is onderdeel van een transitie om de naamsbekendheid van het product te vergroten en nieuwe innovatieve diensten te introduceren. Seconts is bij uitstek geschikt voor meldkamers die moeten voldoen aan de nieuwste Europese Norm voor alarm Receiving Centres (EN-50518).

Software voor meldkamerautomatisering wordt in Nederland gebruikt door particuliere alarmcentrales (PAC’s), bedrijfs alarmcentrales (BAC’s) en regionale alarmcentrales (RAC’s). “Met behulp van de Seconts-software kunnen meldkamers diensten aanbieden die volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd”, aldus algemeen directeur Ron Heij. “De nieuwe naam is gemakkelijk te onthouden en benadrukt het belang van ‘snelheid’ bij alarmdoormelding. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat meldingen altijd zo snel als mogelijk worden doorgegeven. Meldkameroperators zijn enthousiast over het gebruikersgemak van onze software voor de snelle afhandeling van meldingen.”

Uitbreiding dienstenpakket naar de cloud

Door de nieuw naam, logo en uitstraling van Seconts is duidelijker waarvoor de voormalige SCS-dienstverlening staat. Hiervoor is er ook een nieuwe website ontwikkeld, waarop de dienstverlening modulair en overzichtelijk is weergegeven. “Voor onze bestaande relaties verandert er niets; de afspraken en contracten die we hebben blijven gewoon van kracht. Het is voor hen wel prettig om te weten dat Seconts vanaf nu ook volledig beschikbaar is als cloud-dienst. Uiteraard zoals ze dat van ons gewend zijn: op maat beschikbaar en zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid!”

Meer informatie

Relaties zullen de komende tijd persoonlijk door hun contactpersonen worden geïnformeerd over de nieuwe naam en mogelijkheden van Seconts. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden en tijdens een demo zien hoe de software werkt? Kijk dan op www.seconts.com en neem contact op voor een demonstratie via 040 2622322, Wolter Schunselaar.