Trek die verrekijker tevoorschijn en ontdek. Met het thema ‘Explore’ keek RoutIT niet alleen in de toekomst, maar ook naar de ontwikkelingen van IT en telecom voor het komende jaar.

RoutIT Vision

RoutIT ontwikkelt en levert innovatieve diensten op het gebied van internet, cloud, connectiviteit en communicatie. Samen met partners realiseert RoutIT oplossingen voor klanten in het mkb. Ieder jaar organiseert RoutIT voor deze partners een evenement met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied. Dit jaar was het thema Explore. Het evenement werd gehouden in Ede, waar het RoutIT-hoofdkwartier 4 dagen lang was omgetoverd in een jungle. Na een entree door groene planten en een mistgordijn, stroomden de geluiden van vogels en apen je tegemoet.

Internet of Things (IoT)

Tijdens Explore werd uitgebreid aandacht besteed aan the Internet of Things. Constant bereikbaar zijn, overal verbonden. IoT biedt nieuwe mogelijkheden. RoutIT is van plan om die mogelijkheden volledig te benutten.  Wil je bijvoorbeeld overwerken? Waarom kan je dan niet via je smartphone laten weten dat het alarm wat later aan moet? En pas op maandagochtend op kantoor merken dat de internetverbinding niet werkt is ook niet handig. Via een app op je smartphone krijg je direct een melding als de status van de verbinding op kantoor wijzigt. RoutIT is klaar om deze nieuwe mogelijkheden uit te rollen en beschikbaar te maken voor de klanten van hun partners.

RoutIT en ASB

ASB werkt samen met RoutIT aan de inrichting van de nieuwe meldkamer die het zenuwcentrum is voor de nieuwe dienst, 247Alarm. Tijdens RoutIT Vision presenteerde ASB op de stand van 247Alarm producten en diensten die volledig zijn afgestemd op de 247Alarm dienstverlening van RoutIT. Lees meer over deze dienst en de meldkamer in dit artikel: ASB ondersteunt RoutIT bij ontwikkeling nieuwe meldkamer.

img_4302_2

img_4208